Returneringspolitik

Sådan laver du en returnering på FigataCiclismo.dk

 1. Print, udskriv og udfyld vores return document >>
 2. Pak vores return document med i din returrpakkeemballage. 
 3. Send din returpakke til:
  Firma: Figata Ciclismo IvS
  Att.: Returns
  Vej: Lyngholmsvej 5
  Postnummer: 2800
  By: Kgs. Lyngby
 4. Når vi modtager din pakke, kan der gå op til 5 hverdage før du modtager dine penge retur.

Vigtigt vedr. Returnering

Vores politik varer 14 dage. Hvis de 14 dage er gået siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning - Medmindre varen har en fabriksfejl eller tilsvarende som dermed underligger reklamations-retten.

For at være berettiget til en fuld returnering, skal din vare være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Varen skal også være i sin originale emballage.

Er varen brugt ved returnering, vil vi vurdere værdien af varen og tage kontakt til dig. Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling:

Ethvert produkt som ikke er i sin oprindelige tilstand og emballage, og som er beskadiget eller mangler dele.

Enhver genstand, der returneres mere end 14 dage efter købets levering, kan ikke forvente at modtage en fuld returret. Vi anbefaler at du kontakter kundeservice på info@figataciclismo.dk

Generel information vedrørende returneringer

Når dit køb er modtaget og administreret, vil vi sende dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, så vil din tilbagebetaling blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode, inden for et bestemt antal dage, hurtigst muligt og max 2 dage efter vi har godkendt din refusion.

For sent eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, beder vi dig først tjekke din bankkonto.

Kontakt dit kreditkortselskab. Det kan det tage nogen tid, før din refusion officielt bliver bogført. Du kan også kontakte din bank. Der er ofte nogen ekspeditionstid før tilbagebetalinger er udstationeret via banken.

Hvis du har gjort alt dette, og du har stadig ikke modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@figataciclismo.dk - så finder vi en løsning til dig!

Returnering af udsalgsvarer

Nedsatte varer i tilbudskampagner kan ikke refunderes men ombyttes.

Ombytning

Vi erstatter kun emner, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at ombytte varen for samme vare (anden størrelse etc.), så send os en mail på info@figataciclismo.dk og send din vare til: Frem 1, 2800 Kgs. Lyngby. Dermed sikrer du dig at vi kan ombytte til den vare du ønsker.

Gaver

Hvis dit køb blev markeret som en gave, når de købes og sendes direkte til dig, vil du modtage en gavekvittering for værdien af dit køb. I nogle tilfælde kan du vælge at få et tilgodebevis i form af et gavekort på en returvare. Når returvaren er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig elektronisk.

Forsendelse

Ved ombytning og returnering skal du sende dit produkt til vores danske adresse: Lyngholmsvej 5, 2800 Kgs. Lyngby.

Du er selv ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes efterfølgende, hvis du modtager en refusion. Vi skal bruge en kvittering som bevis for dine forsendelsesomkostninger. Hvis du ikke selv betaler for forsendelsen, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket din refusion.

Hvis du sender en vare med en værdi over 500 kroner, bør du overveje at bruge en sporbar (trackingnummer) forsendelse. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare medmindre du har et trackingnummer.