Teamtøj til jeres cykelhold, cykelklub eller firmahold

Custom cycling apparel clothes wear by Figata Ciclismo 2018

Kort om cykeltøj med firmalogo og print

I cyklingens verdens deler vi en fælles interesse - mange vil nok kalde det en passion. Vi træner hårdt med hinanden, men alligevel er alle på samme niveau. Når vi kommer i vores cykeltøj, er virksomhedsledere og administrerende direktører i øjenhøjde med alle de operationelle ansatte i virksomheden. Vi bliver beskidte, vi sveder men ingen bekymrer sig - fordi vi deler en interesse sammen. Den fælles interesse for cykelsporten og cykeltræning, giver mulighed for de mest formelle og eksklusive virksomheder at blive kreative og bruge ytringsfriheden i sportens verden. Nu er det okay at gå all-in på den fælles interesse i firmaet. I sportens verden er det okay at glemme slips og skjorte. 

Hvis du vil skille dig ud på landevejen og få opmærksomhed og kommunikere via jeres teamtøj, har du brug for et designfirma med mange års erfaring og et højt niveau af designuddannelse, som Figata Ciclismo. Figata Ciclismo er et dansk firma som designer alt cykeltøjet i Danmark. Vi skaber opmærksomhed og reaktioner, som er nemmere at huske. Det er det der gør mareridt så nemt at huske - på grund af den større reaktion på oplevelsens øjeblik. De øjeblikke vil vi skabe igennem cykeltøj, som folk bemærker.

Derfor skal i lave teamtøj hos Figata Ciclismo

Figata Ciclismo er et stolt designfirma, som sætter en ære i vores kompetencer inden for viden om professionel cykelsport og design. Du arbejder med Figata Ciclismo, fordi du vil have kendskabet til designtænkning og strategi indarbejdet i din virksomheds eller jeres jeresholds cykeltøj. 
Vores cykeltøj er kendt for sine asymmetriske mønstre skabt med inspiration fra moderne modetrends og cykelhistorien - "Når det moderne look møder retro".
Figata Ciclismo skiller sig markant ud fra mange af de øvrige danske cykeltøjmærker. Figata Ciclismo er ikke en agent eller distributør af cykeltøjmærket "Figata Ciclismo". Figata Ciclismo er 100% væres eget varemærke og dette er med til at vi kan bringer priserne helt i bund.
Figata Ciclismo sælger også væres varemærke via årlige kollektioner til individuelle cykelryttere. Du kan se vores cykeltøj til herre her. 
Nogle af vores udvalgte kunder er:
  • Karrebæksminde Triathlon, Danmark
  • Prato Triathlon, Italien
  • Novartis, Danmark
  • Team Negative Split, Danmark
  • Champions of 2morrow, Danmark
  • H17, Danmark

 

Kontakt Figata today
thomas@figataciclismo.dk

 

100% dansk design

Figata CIclismos cykeltrøjer og cykelshorts er 100% dansk design. Grundlægger og partner af Figata Ciclismo Anders Berendt har en uddannelse inden for modeindustrien som designteknolog, samt flere års erhvervserfaring inden for den danske modebranche. Sammen med sin søster Line Berendt, der har en bachelor fra Designhøjskolen, kombinerer de viden, professionelle cykeloplevelser og lidenskab og talent i Figata Ciclismo designs. Line Berendt er ikke medejer af Figata Ciclismo som er ejet af de to danske iværksætter Anders Berendt og Thomas Smith - sidstnævnte også med stor erfaring inden for dansk cykelsport og triatlon.

Læs mere om Anders Berendts cykelkarriere her

Her er et eksempel på en af vores cykeltrøjer fra 2017: Figata Stripes Jersey

Figata cucstom cycling jersey

Alle faser fra stof til størrelser og design er lavet 100% af Figata Ciclismo for at sikre den bedste kvalitet til en rimelig pris.

cycling apparel 2018 company team club gear

cycling labels branding best kits

design process of cycling clothes

Vi arbejder med PANTONE farver, og alle designs er skabt i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator med.

Cycling apparel custom pantone colors

Hurtig leveringstid og process

Figata Ciclismo er en moderne og teknologisk drevet virksomhed, hvilket betyder at vi er delvist drevet af teknologi via automatisering og delvist drevet af beklædning og design. Vores forretningsmodel er lavet omkring en fleksibel strategi, der sikrer, at vi kan konkurrere på så mange parametre som muligt, herunder kvalitet, pris, design, kundeservice og personlig oplevelse.
Vores forretningsmodel giver os mulighed for at følge udviklingen og trends, hvilket også betyder, at Figata Clubs Kit-partnere kan drage fordel af vores hurtige leveringstider og moderne løsninger, som også findes ses i det professionelle cykelfelt.

  • Leveringstid fra godkendt sample er normalt 15-20 dage.
  • Design af sample 1-5 dage / Afhænger også af jeres leveringsdygtighed i forhold til logofiler, breif mv.. 

Vi samarbejde med både små private cykelhold og netværksgrupper, såvel som større firmaer.

Venligst kontakt Thomas Smith på e-,ail via thomas@figataciclismo.dk for yderligere information eller for at booke et møde eller fremvisning, hvis i er interesseret i at høre mere om design er jeres næste teamtøj til jeres cykelhold, cykelklub, netværksgruppe eller firmahold.

Figata Ciclismo Design Teaser Video

 

 Figata Logo